img
img
img
img

Goldhorse Power Pellet

9.144 Ft.

- Raktáron

A Goldhorse Power Pellet ideális takarmánya a sport és intenzív munkát végző hobby lovaknak egyaránt. Gondos szakértelemmel átgondolt összetételének köszönhetően fokozott koncentrációt érhetünk el lovunknál, amellett, hogy energiaszintje nem csökken. Etetése során elkerülhető a hosszabb versenyek alkalmával fellépő súlyvesztés vagy fáradtság. Zabmentes készítmény, így zabra érzékeny egyedek is fogyaszthatják.

 • SZÁRAZANYAG % 88
 • NYERS FEHÉRJE. % 11
 • NYERS ZSÍR % 3,7
 • NYERS ROST % 11
 • NYERS HAMU % 7,4
 • DE ló MJ/KG 11
 • LIZIN % 1,15
 • CA % 1,03
 • P % 0,37
 • A VIT./E672/ NE/kg 30000
 • D-3 VIT./E671 NE/kg 3000
 • E /a-tokoferol NE/kg 100

A Goldhorse Power Pellet ideális takarmánya a sport és intenzív munkát végző hobby lovaknak egyaránt.

Gondos szakértelemmel átgondolt összetételének köszönhetően fokozott koncentrációt érhetünk el lovunknál, amellett, hogy energiaszintje nem csökken. Etetése során elkerülhető a hosszabb versenyek alkalmával fellépő súlyvesztés vagy fáradtság. Zabmentes készítmény, így zabra érzékeny egyedek is fogyaszthatják. Lovunkat kirobbanó formába hozza, anélkül, hogy kezelhetetlenné válna. 100 %-ban természetes, könnyen emészthető alapanyagok, melyek fedezik a ló napi energia, vitamin, ásványi anyag igényét, az izomépítést pedig a limitáló aminosavak ideális szintje segíti. A hozzáadott GMO mentes szójaolaj biztosítja az ideális omega-3 omega-6 arányt, melyek egymást segítve fejtik ki számos kiváló élettani hatásukat. Ezek az esszenciális zsírsavak bizonyítottan funkcionálnak természetes gyulladáscsökkentőként és a stressz-tűrő képességet is javítják. A szaruképződményekre, és az emésztésre gyakorolt pozitív hatásuk is hozzá járulhat lovunk egészségének megőrzéséhez. A Goldhorse Power Pellet tartalmazza Hummovet nevű huminsavas immunerősítő készítményt.

Etetési javaslat:

Önmagában adva min. 250 g (maximum 500 g) / 100 testtömeg kg naponta, 3 etetésre elosztva.

Általános takarmányozási tanácsok:

A koncentrált abraktakarmányok etetését célszerű napi három alkalomra elosztani, mert egyszerre nagy mennyiségű abrak felvétele során a gyomorban, a káros erjedési folyamatok lehetősége megnő. A gyomor túlzott megterhelésének elkerülése végett tartsuk be az etetési javaslatban leírtakat. Amennyiben gazdasági abrak (zab, árpa, kukorica) kiegészítését szolgálja a táp, össztömegében akkor se lépjük túl a javasolt mennyiséget. 100 kg élősúlyra biztosítsunk legkevesebb 1 kg strukturális rostszerkezettel rendelkező szálas takarmányt. A szálas takarmány adagot az esti etetésnél emeljük meg a reggeli, és a déli etetéshez képest. Az abrak-, vagy tartósított tömegtakarmányban szükséges áttérésre hagyjunk legalább 4-5 napot.

gabonafélék, szénafélék, fehérjehordozók, malomipari termékek, GMO mentes szójaolaj, mikroelemek és azok vegyületei (réz szerves kötésben, cink szerves kötésben, mangán, jód, szelén szerves kötésben, vas, kobalt), makroelemek és azok vegyületei (kalcium, foszfor, magnézium), vitaminok (A vitamin, D vitamin, E vitamin, niacin, K vitamin) antioxidáns, aminosavak (lizin, metonin, cisztin, treonin, triptofán)

SZÁRAZANYAG % 88
NYERS FEHÉRJE % 11
NYERS ZSÍR % 3,7
NYERS ROST % 11
NYERS HAMU % 7,4
DE ló MJ/KG 11
LIZIN % 1,15
CA % 1,03
P % 0,37
A VIT./E672/ NE/kg 30000
D-3 VIT./E671 NE/kg 3000
E /a-tokoferol NE/kg 100